Bedrijven

Specialiteiten lunches, buffetten & workshops

Neem contact op

Culinaire (personeels-)evenementen 

 

Verzorging van specialiteiten lunches en buffetten. Gezonde en eerlijke ingrediënten samengebracht in smakelijke collectie van heerlijke hapjes en snacks. Met een grote variatie van lekkernijen kan ik culinair inspelen op diverse thema’s, jubilea en andere groepsevenementen. 

Ik hoor uw wensen en beschikbare budget graag aan, waarna wij samen de ingrediënten en presentatiewijze van de hapjes bepalen. Van een lekkere lunch tot en met de verzorging van de hapjes en snacks tijdens een evenement. Ook is het mogelijk om voorafgaand of na een aangename lunch een “lekkere” personeelsworkshop in te zetten. 

Los van de hapjes kunt u via mij ook een offerte aanvragen voor de huur van tafels, stoelen, koelplaten en eetgerei zoals borden, bestek en glazen.

Alle ingrediënten worden zorgvuldig gekozen en ingekocht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een offerte is mogelijk vanaf 10 personen. Voor gereden kilometers buiten Almere zal een extra kilometer prijs worden berekend bovenop uw catering budget van €0,30 per kilometer minus 10 kilometer. Vanzelfsprekend kunnen de hapjes ook worden opgehaald in Almere-Stad.

NB: Ook gluten- en lactose vrije gerechten zijn uiteraard mogelijk. 

Nieuwsgierig?

Neem contact met mij op via de Email of geef een belletje. Alles is mogelijk!

Telefoon 06-10312400. E-mail: vraag@sjaks-passiehapjes.nl.
Jacqueline Schouten

KvK Nr: 61547697