Over Sjak

Hapjes en taarten gemaakt met passie. Iedereen zien eten
met een grote glimlach. Dat is wat mij blij maakt.

Neem contact op

Mijn verhaal

Mijn naam is Jacqueline Schouten en ik maak binnen mijn bedrijf in Almere graag lekkere hapjes en taarten en andere hartige en zoetigheden om een glimlach op je gezicht te zien.
Mijn passie is heerlijk eten bereiden op een vooral niet al te ingewikkelde manier. Maar uiteraard wel heel lekker en vernieuwend zodat het een beleving is om te proeven en te smullen.
Jarenlang heb ik in de horeca gewerkt en ook in de catering met mensen met een verstandelijke beperking. Dat laatste was echt verschrikkelijk leuk en fijn om te doen. Inmiddels heb ik ook mijn Basis Cursus Patisserie inclusief de vervolgcursus patisserie “the Next Level” afgerond.
Het is een uitdaging en groot plezier om binnen Sjaks Passie Hapjes samen met u een heerlijk en op maat gesneden buffet te kunnen realiseren. Denk hierbij aan zoete zaligheden voor tijdens uw evenement, verjaardag, receptie of feest. Bijvoorbeeld een high tea, kleine zoete hapjes, petit fours, klein gebak, groot gebak en thema taarten. Of hartige hapjes in de vorm van (kleine of grotere-)quiche, one-bite hapjes op basis van groente, vlees en/of vis en uiteraard gemaakt van kwalitatief uitstekende ingrediënten.
Dat alles vanzelfsprekend alles binnen uw budget!

Nieuwsgierig?

Neem contact met mij op via de Email of geef een belletje. Alles is mogelijk!

Telefoon 06-10312400. E-mail: vraag@sjaks-passiehapjes.nl.
Jacqueline Schouten

KvK Nr: 61547697