Taarten

Fantastische taarten. Elke gewenste vorm en smaak

Neem contact op

Taarten en zoveel meer!

Taarten worden over het algemeen gegeten tijdens feestelijkheden. En dat is natuurlijk ook wel te begrijpen! Een goede taart tovert een grote glimlach bij de bezoekers van het feestje, verjaardag of evenement op het gezicht! En dat is dan ook de reden waarom ik met veel passie mijn uiterste best doe om elke taart dat ene heel belangrijke persoonlijke tintje mee te geven.

Bijna niemand van jong tot oud kan een feestelijk uitgewerkte taart weerstaan! En bijna elke taart kan persoonlijke elementen bevatten gemaakt van room, marsepein of fondant. Denk hierbij aan sport attributen, bekende kinderfiguren, bloemsoorten teveel om op te noemen.

Een taart is niet alleen een prachtig cadeau voor de ontvanger, maar ook een heel persoonlijk en uniek cadeau vanuit de gever!

Samen met u bepaal ik de ingrediënten van de taart, de omvang en de kleur. En natuurlijk bekijken we hoe we op een smakelijke en feestelijke wijze de taart een persoonlijk tintje kunnen meegeven. Ook gluten- en lactose vrije zoetigheden zijn mogelijk. En wilt u graag stevia in plaats van suiker dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Nieuwsgierig?

Neem contact met mij op via de Email of geef een belletje. Alles is mogelijk!

Telefoon 06-10312400. E-mail: vraag@sjaks-passiehapjes.nl.
Jacqueline Schouten

KvK Nr: 61547697