Zalige zoetige hapjes

Gezonde zoetigheden gemaakt met passie.

Neem contact op

Zalige zoete hapjes!

 

Zoete hapjes…Sjaks Passiehapjes in Almere is een geweldig adres. Bent u op zoek naar heerlijke zoete lekkernij voor uw trouwerij, receptie, feest of evenement dan bent u bij Sjaks Passiehapjes aan het juiste adres.

Ik hoor uw wensen en beschikbare budget graag aan, waarna wij samen de ingrediënten en presentatiewijze van de hapjes bepalen. Vervolgens regel ik met plezier de rest! Soesjes, taart puntjes, cupcakes, petit fourtjes: allerlei zoet gebak is mogelijk.

Ook gluten- en lactose vrije zoetigheden zijn mogelijk. En wilt u graag stevia in plaats van suiker dan is dit natuurlijk ook mogelijk.

Los van de hapjes kunt u via mij ook een offerte aanvragen voor de huur van tafels, stoelen, koelplaten en eetgerei zoals borden, bestek en glazen.

Alle ingrediënten worden zorgvuldig gekozen en ingekocht en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Een offerte is mogelijk vanaf 10 personen. Voor gereden kilometers buiten Almere zal een extra kilometer prijs worden berekend bovenop uw catering budget van €0,30 per kilometer minus 10 kilometer. Vanzelfsprekend kunnen de hapjes ook worden opgehaald in Almere-Stad.

 

Nieuwsgierig?

Neem contact met mij op via de Email of geef een belletje. Alles is mogelijk!

Telefoon 06-10312400. E-mail: vraag@sjaks-passiehapjes.nl.
Jacqueline Schouten

KvK Nr: 61547697